Regelsæt for ZOOL Discord Server

Regelsæt version 1.2 (Opdateret februar 2024)

Changelog:

 • v1.0! 🤧 Indledende regelsæt
 • v1.1! ✨ Nyt navn
 • v1.2! ✨ Opdateret ift. vores privatlivspolitik

a) 🫧 Adfærd og indhold
 1. Snak og skriv pænt i de forskellige grupper og kanaler.
 2. Brug de relevante grupper og kanaler for at holde emner adskilt og på sporet.
 3. Ingen spam, reklame eller promovering (serverinvitationer, reklamer, links til sociale medier, link til spørgeskemaer osv.) uden tilladelse fra et staff-medlem eller medmindre det har en relevans- og passer ind i en igangværende samtale på ZOOL. Dette omfatter også private beskeder til medlemmer. Se iøvrigt også "🤝 Private beskeder" punkt c.1. herunder.
 4. Der er nul tolerance på tekster, billeder og/eller links med nøgenhed, sex, vold eller andet grafisk foruroligende indhold, og vil blive slettet. Enhver overtrædelse medfører direkte ban fra serveren.
 5. Links der fører til scams, phishing, vold eller pornografisk indhold, død eller andet upassende indhold er forbudt og medfører straks ban.
 6. Udvis respekt for andre brugere i vores fællesskab.
 7. Personlige angreb eller ubehagelige beskeder rettet mod andre personer på serveren, såfremt personen ikke ønsker det er strengt forbudt og vil medføre permanent ban. Respekter altid et stop!. Skriv til en admin hvis du er udsat for dette.
 8. Ingen spam - dette inkluderer, men er ikke begrænset til, høje / modbydelige lyde i voice-chats, @mention spam, bogstav-, tal- og/eller symbol spam, billede spam og besked spam.
 9. Man skal behandle alle med respekt. Absolut ingen chikane eller opmuntring til chikane, heksejagt, mudderkast, sexisme, racisme eller hadefuld tale. ZOOL har nul tolerance for denne slags opførsel.
b) ⚠️ ZOOL er en PEGI13-rated server!

ZOOL er en PEGI13-rated server, derfor skal du tænke over hvad du deler af indhold på serveren. Derfor er det kun tilladt at poste SAFE FOR WORK content ift. regler herunder:

 1. Dette er en Dansk Discord server - dette betyder at det primære sprog er dansk, og man derfor skriver på dansk. Det er dog tilladt, at skrive på andre sprog hvis det passer ind i samtalen. Hvis man ikke ved hvad der bliver skrevet på andre sprog, er man velkommen til at bruge tjenester som Google Translate til, at oversætte teksten.
 2. Al indhold på ZOOL skal som nævnt før, være PEGI 13 og overholde dansk lovgivning. Dette betyder at ting som stoffer, rusmidler, stærk alkohol, seksuelle- og andre ulovlige ting og forhold er IKKE tilladt og vil medføre at man får timeout baseret på indholdet.
 3. Der kan være situationer, der ikke er dækket af reglerne eller tidspunkter hvor reglen muligvis ikke passer til situationen. Hvis dette sker, har vi tillid til vores moderatorer og admins kan håndtere situationen korrekt.
 4. Hvis man er blevet banned fra ZOOL og på nogen måde omgår dette ban, vil dette medføre ban af alle involverede brugerkonti uanset om det er sig selv, venner, bekendte eller lignende.
c) 🤝 Private beskeder, venneanmodninger, nicknames og profilbilleder
 1. Det er forbudt at udgive sig for at være andre end sig selv. Dette gælder, men er ikke begrænset til, berømte/kendte personer, brands, ordensmagten eller andre brugere på serveren og dækker over både navn/nickname, profil-tekst, avatar/profilbillede mv. Imitation af andre udløser en streng advarsel og påbud om at ændre sit navn/profilbillede. I grove tilfælde eller ved gentagende overtrædelser medfører det permanent ban fra ZOOL.
 2. Det er strengt forbudt at sende invitationer til Discord-servere samt anden reklame i DMs, ligesom det ikke er tilladt i chats.
 3. Det er ikke tilladt at bruge DMs som SPAM, invitationer til Discord-servere eller reklame. Overtrædelse medfører direkte BAN.
 4. Din avatar må ikke indeholde stødende billeder eller grafik - dvs. ingen nøgenhed, vold, stoffer, sex-relateret osv. Det er muligt at skifte avatar pr. server hvis du har Discord Nitro.
d) 📊 Statistik
 1. For at fremme et engageret og aktivt fællesskab indsamler vi data om antallet af beskeder, en bruger har sendt, samt andre data som bl.a. deres valgte nickname på serveren. Vi gemmer ikke indholdet af sendte beskeder! Disse oplysninger bruges udelukkende internt til at udarbejde statistik og forbedre brugeroplevelsen.

Bemærk: Vi gemmer ikke indholdet af beskederne, men følger aktivitetsniveau for statistik og forbedring af fællesskabet.

Bliv en del af Zool-familien nu!

Det er gratis, sjovt og du får nye venner for livet!

Join Zool nu! 🎉